Huh?

Welkom op mijn blog!

Vanaf 3 juni ben ik aan het rondreizen door de Verenigde Staten en Canada. Tijdens mijn reis zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen.

Op 3 juni zal ik ‘s avonds aankomen op New York JFK Airport en vanaf daar zal het grote avontuur beginnen. De eerste vier nachten overnacht ik in Manhattan, daarna zal ik gaan rondtrekken door de V.S. Uiteindelijk reis ik via New York weer terug naar huis.

De precieze route ligt niet vast en dat is juist het avontuurlijke! Maar ik heb natuurlijk wel een verlanglijstje met onder andere Californië, Niagara watervallen en de Rocky Mountains. Verder zal ik zeker ook op zoek gaan naar goede jazz-, blues- en soul-muziek. Filmstudio’s, pretparken, bekende locaties uit de popcultuur (d.w.z. films en series) hebben ook mijn interesse.

Verder kan ik langsgaan bij familie en vrienden in de V.S. en Canada. Ik hoop dat het een mooie mix gaat worden van stad en natuur, van rust en vermaak, van verwondering en bewondering.

Ik ga proberen in ieder geval deels rond te reizen door middel van liften. Het is een goedkope en spannende manier om van A naar B te gaan, en hopelijk leg ik hierdoor ook makkelijk contact met de locals en andere reizigers.

Ik ben benieuwd hoe het zal gaan. Mocht je nog tips hebben, laat dan vooral een reactie achter bij mijn berichten.

Dikke doei,
René

Titeltekst: “Guaranteed”, Eddie Vedder